Tegelfasad i Skåne

Söderåsens Mur & Kakel är professionella entreprenader inom tegelfasad i Skåne. Tegelfasad är ett väldigt lättskött och tåligt material samt åldras vackert. Det är nästintill underhållningsfritt men även en tegelfasad behöver underhållas eller ibland renoveras. Ibland uppstår sprickor på tegelfasaden och för att reparera dessa används murbruk. Ifall frostskador på tegel och dess fogar uppkommer, kan en reparation på detta också göras. Då det inte är lätt att bedöma själv skicket hjälper vi dig med att göra en konsultation på din tegelfasad.

Utförande av tegelfasad

När du vill ha en tegelfasad eller innerväggar i tegel är det lämpligt att anlita en expert inom området. På så vis kan du undvika onödiga kostnader och felaktiga utförande. Genom att anlita en expert följs lagar och regler på ett korrekt sätt. Hos oss på Söderåsens Mur & Kakel erbjuder vi en rad olika utförande av tegelfasad runt om i Skåne.

Vad vi utför

  • Trädgårdsmurar
  • Uppföring av murade hus
  • Reparationer av skadat tegelfasad
  • Innerväggar i tegel

Innerväggar ger en väldigt ombonad känsla i ett hem. En av fördelarna med att ha innerväggar i tegel är att det hjälper till att reglera värmen och kylan i din bostad.

Kontakta oss för tegelfasad i Skåne

Välkomna att kontakta oss för att boka en tid för ett hembesök. Efter att vi har besökt din bostad och vet mer om vad det är du vill att vi gör, skickar vi en offert. Att ta emot en offert sker utan krav på förpliktelser från din sida. Ni når oss genom att ringa, skicka ett mejl eller fylla i formuläret som finns på vår kontaktsida.