Plattsättare i Skåne

Söderåsens Mur & Kakel är din plattsättare i Skåne som har varit verksamma sedan 1997. Under många år har vi utvecklat och skapat en bred kompetens som plattsättare. Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade för att ha hög standard och kvalité. Som plattsättare i Skåne erbjuder vi allt från små till stora renoveringar. Vi sätter keramiska plattor så som kakel och klinker. Behöver du hjälp med snickeri, el, VVS och måleri, tar vi också an detta.

Med vår kunskap och långa erfarenhet kan vi möta dagens och framtidens krav samt förväntningar som plattsättare. Detta möjliggör även vår chans att kunna ta oss an stora såväl som små projekt. Vår ambition är att alltid leverera kvalitet och se till att våra arbeten är väl utförda. Allt detta för att uppnå så hög kundnöjdhet som möjligt.

Vill du veta mer om vilka material vi använder? Se här

Vad vi kan hjälpa dig med som plattsättare i Skåne

Som plattsättare i Skåne arbetar vi med alla senaste och traditionella material. Vi är total-entreprenör när det gäller arbete med kakel av väggar och klinkergolv runt om hela Skåne. Därmed tar vi hand om arbetet från början till slut, givetvis plattsättningen men även snickeri, el, VVS och måleri. Detta gör att vi kan hjälpa dig med alla arbeten. Med ett bra samarbete med kakelbutiken.com finner du ett stort sortiment av produkter inom badrum. Vi hjälper dig att se till helheten och tar samtidigt hänsyn till dina önskemål.

Kontakta oss för mer information

Letar du efter att anlita erfarna plattsättare i Skåne för våtrum och badrum? Tveka inte att kontakta oss via vårt formulär eller telefon på vår kontaktsida om du söker en plattsättare. Vi säkerställer ett väl utfört och hållbart arbete samt leverans av högkvalitativa produkter. Hör av dig om du har frågor eller funderingar om ett kommande projekt eller om du vill veta mer vad vi kan göra för just dig.