Klinker i Skåne

Klinker är ett material som är utmärkt för ytor som utsätts lite extra. De är praktiska, slittåliga och lättskötta för att klara av vardagens påfrestningar. Vare sig du söker mer vackra traditionella eller dagens moderna klinker, har vi en lösning för ditt hem. Utifrån dina önskemål och stil, hittar vi produkter som passar din budget. Vårt fokus är alltid att ge god service till våra kunder för ett bättre resultat.​

Klinker av olika utförande

Söderåsens Mur & Kakel i Skåne tar hand om arbetet från början till slut, givetvis plattsättningen men även snickeri, el och VVS. Vi hjälper dig med uppdatering av redan existerande likaväl som nyinstallationer för klinkergolv. Med flera år inom branschen och stor kompetens med klinker, har vi skapat oss ett genuint intresse i trender som finns och funnits. Vi har koll på alla de senaste inredningstrenderna för att kunna bidra med en bra inspiration som passar ditt behov.

Med ett gott samarbete med de ledande leverantörerna, kan vi erbjuda ett stort sortiment och varianter av klinkers samt mosaik. Du hittar olika färger och former på klinkers, som enkelt kan få ett rum till ett drömrum. Våra arbeten utförs med hög precision och noggrannhet. Detta för att kunna ge bästa möjliga service och trygghet.

Besök gärna våra partners som har utställning och bra service.

Kontakta oss för Klinkergolv i Skåne

När du kontakta oss för hjälp med klinker, talar du om får oss vad du är i behov av och vi tar då fram olika lösningsförslag, som vi kan erbjuda. Vi bokar sedan in ett kostnadsfritt platsbesök och går igenom allt tillsammans. I anslutning till vårt möte erbjuder vi dig en kostnadsfri offert som inte är förpliktigande. Vi hjälper dig att se till helheten och tar samtidigt hänsyn till dina önskemål.