Murare i Skåne

Funderar du på att anlita en skicklig murare i Skåne? Då har du kommit rätt! Söderåsens Mur & Kakel utför olika sorters av murning både inomhus och utomhus. Med rätt utfört arbete i sten eller tegel har du nästintill fri från underhållning samt en tidlös design. Murning är både snyggt och är extremt tålig mot alla väderlekar. Med andra ord är det en bra långsiktig investering trots att det är lite dyrare än material som trä. Som murare utför vi allt med precision och hög kvalitet.

Vad du kan få hjälp med av en murare

Behöver du en ny mur eller skulle du vilja ha en kakelugn att njuta av? Vill du fräscha upp din fasad som börjar bli sliten? Då kan du anlita en skicklig murare i Skåne. Arbeten som vi omhändertar är att mura skorstenen vid nybyggnationer. Du kan även anlita oss murare i samband med renoveringar och ombyggnationer. Varför inte passa på att piffa upp din tomt eller trädgård med hjälp av mureri.

Skorstensrenovering, spisar, kakelugnar & kaminer

Som murare erbjuder vi även skorstensrenoveringar och renovering av kakelugnar i hela Skåne. När vi gör skorstensrenovering så glidgjuter vi kanalen eller monterar rör. Vi kan köpa in och föra upp nya skorstenar och öppna spisar och stå för både nyproduktion och renovering av befintliga spisar. Vi kan även installera självinköpta kaminer hos våra kunder.

Kontakta våra murare i Skåne
med lång erfarenhet

Kontakta oss via telefon på vår kontaktsida eller för en kostnadsfri offert om du söker en murare i Skåne. Murning är ett arbete som kräver tålamod, kunskap och erfarenhet. Hos Söderåsens Mur & Kakel har vi murare lyckade projekt bakom oss och som alltid sätter kundnöjdheten först. Med oss behöver du aldrig oroa dig för ett slarvigt utfört arbete. Vårt mål är att alltid prestera och få ett lyckat slutresultat.

Se tidigare uppdrag med bland annat skorstensrenovering nedan, klicka för att förstora bilderna. Läs mer om alla våra tjänster vi erbjuder här