Badrumsrenovering och våtrum i Skåne

Är det dags för en badrumsrenovering? Söderåsens Mur & Kakel AB genomför allt från den lite enklare våtrum- och badrumsrenoveringen till större projekt. Våra specialister är tillgängliga för privatpersoner i hela Skåne. Vi tar hand om rivningen av ert gamla badrum samt adderar ett nytt och fräscht badrum. Tillsammans med dig skapar vi skräddarsydda lösningar för ditt badrum där vi säkerställer ett effektivt och professionellt arbete utifrån dina önskemål. Vår ambition är att alltid uppnå så hög kundnöjdhet som möjligt.

Självklart är vi en certifierad totalentreprenör och medlemmar i Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV (tidigare PER). Vi arbetar med stort fokus på miljövänliga processer. Läs mer om vår miljöpolicy här.

Badrumsentreprenad för allt inom badrumsrenovering

Som entreprenad för badrumsrenovering tar vi hand om samtliga materialinköp samt ansvarar för att de olika delmomenten flyter på genom hela vägen inom överenskommen tid. Då vi omhändertar och ansvarar för alla delmoment, behöver du som kund inte arbeta med olika entreprenader för alla steg. Vi gör det enkelt för våra kunder!

Delmoment som vi också ansvarar för:

• VVS-service
• Elektriker
• Snickare
• Målare

Värdesätter kundens tid och ger fri offert

Vi är en seriös och professionell entreprenad. Hos oss kan du boka ett kostnadsfritt platsbesök för rådgivning och vid intresse erbjuder vi även en kostnadsfri offert efter besöket. Du måste inte ha en färdig bild av allt, vi är vana vid att kunder ställer frågor om vad som kan göras vid renovering av våtrum- eller badrumsrenovering. Vi har lång erfarenhet och ger gärna råd samt inspiration till våra kunder.

Vi värdesätter förtroendet från våra kunder väldigt högt. På så vis ser vi alltid till att hålla våra utsatta tider samt genomför ett väl utfört arbete med hög kvalitet. Våra kunder litar på oss.

Kontakta oss för badrumsrenovering

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss angående våtrum- och badrumsrenovering? Då kan du kontakta oss via formuläret på kontaktsidan eller ring oss för att boka ett kostnadsfritt besök. Vi ser fram emot att höra från dig!