Kakel & klinkergolv i Skåne

Planerar du på att renovera ditt badrum eller kök? Vi på Söderåsens Mur & Kakel är din totalentreprenör när det gäller arbete av kakel på väggar och klinkergolv i Helsingborg samt hela Skåne. Vi tar hand om arbetet från början till slut, givetvis plattsättningen men även snickeri, el, VVS och måleri.

Duktiga hantverkare vid kakel

Kakel bidrar till en slitstark yta som tål mycket vatten och fukt. Det är svårt att utföra och kräver därför duktiga hantverkare, med både utbildning samt erfarenhet för bästa slutresultat. Som entreprenad hjälper vi dig att nå bästa slutresultat. Vi sköter all kommunikation för att underlätta arbetet för dig.

Samarbetspartner

Stor erfarenhet inom kakel

Dra det säkra kortet och välj oss vid våtrum- och badrumsrenovering. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap inom alla typer av våtrumsmiljöer. Vi lägger både kakel och klinker, men sköter även hela renoveringen från start till slut. Vi är specialister på att sätta kakel och för att kunna nå dina önskemål ger vi gärna tips och råd för att nå målet.

Kostnadsfritt besök hos kund

Är du i behov av experter som kan hjälpa dig sätta kakel? När du kontaktar oss erbjuder vi alltid en konsultation där vi ser över vad du vill ha hjälp med och vi tar fram olika lösningsförslag, som vi kan erbjuda. Vi bokar sedan in ett kostnadsfritt platsbesök och går igenom allt tillsammans. I anslutning till vårt möte erbjuder vi dig som kund en kostnadsfri offert som inte är förpliktigande.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att sätta kakel!