Flytspackling i Skåne

Söderåsens Mur & Kakel utför allt inom flytspackling till golv, inklusive akustik-golv i hela Skåne. Flytspackel är ett lättanvänt och stabilt underlag som används för golvutjämning. Det används framför allt till exempelvis klinker, stenplattor eller parkett. I regel är flytspackel väldigt vanligt till rum där vatten- eller elburen golvvärme finns, eller om man vill lägga till golvvärme.

Våra specialister hjälper till att guida dig till den bästa lösningen för just ditt hem, oavsett om det är till stora eller mindre utrymmen. Med vår långa erfarenhet kan du som kund känna dig trygg och säker.

Flytspackelpump med egen pumpbil

Vi på Söderåsens Mur & Kakel utför flytspackling med en egen flytspackelpump. Vid stora projekt använder vi oss av en pumpbil med stor prestationsförmåga. I alla våra arbeten förfogar vi för all utrustning och tar helhetsansvar i allt vi gör. Vi hjälper dig med att välja ut rätt sorts spackel för ditt projekt så du får en lång hållbarhet. Detta så du kan känna dig trygg med att vi levererar något som uppfyller just ditt behov.

Hyr pump med maskinist i Skåne & Halland

Vill du hyra en pump med maskinist? Vi erbjuder pumpservice där vi hyr ut pump och maskinist till kunder. Ni ombesörjer både flytspackel och egen personal för läggning.

Frågor om flytspackel? Kontakta oss redan idag!

Om du har funderingar om flytspackel kan du få professionell rådgivning av våra kunniga medarbetare. Med vår kompetens inom arbetsområdet kan vi hjälpa dig hitta rätt spackel utifrån dina förutsättningar. Du kan även boka ett kostnadsfritt besök eller fylla i formuläret på kontaktsidan så hör vi av oss så fort som möjligt.