Murning, tegelmurning och blockmurning i Skåne

Behöver du hjälp med murning i Skåne? Då har du kommit helt rätt!

Önskar du en vacker öppen spis eller vill du ha en välgjord trädgårdsmur? Vi på Söderåsens Mur & Kakel utför allt arbete inom murning som tegelmurning, blockmurning typ betong-hålsten och lecablock i hela Skåne.

Med en bred kompetens och en lång erfarenhet skapar våra specialister hållbara lösningar för ditt drömprojekt. Inga projekt är för stora eller för små för oss. All murning gör vi med noggrannhet och använder oss av rätt sorts redskap för få bästa möjliga slutresultat. Vi planerar val av material i samråd med dig som kund och arbetar enligt vår miljöpolicy.

Positiva egenskaper med murning

Vi arbetar med fasadtegel, vi bygger trädgårdsmurar och erbjuder byggnation av murade hus. Det finns mängder med fördelar när det gäller att mura med tegel. Exempelvis behövs den sällan underhållas, den har en hög brandsäkerhet för hus samt att teglet regalerar sig på vintern och sommaren. Tegel har många positiva egenskaper, oavsett vilken sorts murning du är ute efter. Behöver du hjälp med murningsarbete står vi alltid redo med att bidra med vår expertis. Allt arbete vi utför, görs av hög kvalitet där vi följer branschreglerna.

Läs mer om fasadtegel här

ROT-avdrag

När du anlitar oss för hjälp med murning har du rätt att ta del av ROT-avdrag. Så länge det handlar om arbete i hemmet, har du som äger småhus eller bostadsrätt, möjlighet till skatteavdrag på arbetskostnaden. Du kan läsa mer om detta på Skatteverkets hemsida.

Kostnadsfri offert

Ring eller kontakta oss via vårt formulär på kontaktsidan, för hjälp med murning i Skåne. När du kontaktar oss berättar du först om dina önskemål, därefter åker vi ut till dig på ett kostnadsfritt besök och hjälper dig hitta rätt lösning. Vi ser på underlag och ritningar, både till nya hus eller tillbyggnation på befintliga hus. Om du är intresserad, erbjuder vi alltid en kostnadsfri offert. Kontakta oss redan i dag!

Se tidigare uppdrag nedan, klicka och förstora bilden.
Läs om skorstens-murning & öppna spisar här.