Putsning i Skåne

Behöver din bostad en putsning? Vi på Söderåsens Mur & Kakel är kvalificerade inom putsning och har flera års erfarenhet av fasadputsning i Skåne. Genom att skydda din bostad eller byggnad får du inte enbart en fräsch och snygg fasad, utan du slipper även kostnader för underhållning flera år framöver. Du kan kontakta oss oavsett om det gäller ett privathus eller annan sorts byggnad i Skåne.

Vad för sorts putsning i Skåne vi utför

Vi utför allt inom putsning så som isolerande tunnputssystem, tjockputs och ventilerade putssystem. Du kan få hjälp med både nyproduktion och omputsning av befintliga hus i hela Skåne. Våra putsarbeten göras både invändigt och utvändigt. Idag finns det olika strukturer och färger, vilket kan göra det svårt att fatta ett beslut. Vi hjälper dig därför genom att agera bollplank. Vi ser över dina önskemål samt behov, därefter kan vi utifrån vår kompetens hitta den perfekta lösningen för dig.

Fasadrenovering av husfasader

Vi erbjuder även fasadrenovering samt gör om enstegstätade fasader till tvåstegstätad fasad. Om du vill ha ett nytt, luftat system med luftspalt i putsen, river vi den gamla fasaden samt utför en dokumenterad besiktning av bakomvarande stomme på objektet. Lämplig sanering utförs efter besiktning.

Dokumenterad sanering av husstomme

Behöver du sanering av husstomme? Då kan vi hjälpa dig! Sanering är bra att göra på husets eller byggnadens fasad, då mycket luftföroreningar, alg samt moss enkelt hamnar på såväl fasader som tak. Hos oss får du som kund en utförlig sanering av husstomme. Efter avslutat arbete får du en dokumentation som kan visas upp vid eventuell försäljning.

Kontakta oss för putsning i Skåne

Med vår kompetens inom arbetsområdet kan vi hjälpa dig med putsning i Skåne utifrån dina förutsättningar. Du kan även boka ett kostnadsfritt platsbesök genom att fylla i formuläret på kontaktsidan eller ringa till oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Se exempelbilder på uppdrag inom putsning nedan, klicka för att förstora.​​